Weinig tot geen kosten Verlaging CO2 uitstoot Geen zorgen over uw afvalstroom

Gebruikte jerrycans, vaten of IBC-containers? Wij halen ze op!

Houweling Group specialist in duurzame verpakkingen

Houweling Group is een betrouwbare partner in bescherming van product, plant en persoon. Een veilige plek voor advies en ontwikkeling. Een waarborger van groei en bewaker van kwaliteit. En dat doen we al sinds 1925.

Uw afval is grondstof!

Als partner van duurzame bedrijven in meer dan 30 landen willen wij samen met u bijdragen aan een duurzamere toekomst. Daarom halen wij uw gebruikte verpakkingen op. In veel gevallen kan dit zelfs kosteloos; vraag naar de voorwaarden.  Wij hebben ons gespecialiseerd in het verwerken van verpakkingsmaterialen voor hergebruik. In onze fabriek verwerken we jaarlijks 800.000 kilogram gebruikt plastic en maken we onder andere nieuwe jerrycans.

Met onze dienstverlening bieden we een praktische en duurzame oplossing voor uw bedrijf. Door uw verpakkingen te laten hergebruiken, vermindert u niet alleen de hoeveelheid afval, maar draagt u ook bij aan een circulaire economie.

Maak een afspraak via de button hieronder of

Download onze brochure

Al bijna 100 jaar betrouwbaar partner in meer dan 30 landen

Als familiebedrijf zit het doorgeven aan toekomstige generaties in onze genen en daarom zijn we er trots op dat we al bijna 100 jaar een betrouwbare partner zijn voor bedrijven over de hele wereld.

Wilt u ook uw verpakkingen een tweede leven geven en uw bedrijfsproces verduurzamen? Neem dan nu contact met ons op en laat ons uw verpakkingen ophalen. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst!

Maak een afspraak via de button hieronder of

Download onze brochure

Maak vrijblijvend een afspraak
Ook uw verpakkingen laten ophalen?
Neem vrijblijvend contact met ons op